mrwoodproducts.be

PICKNICKTAFEL KUSSENS
OP MAAT GEPRODUCEERD 

''

 

HORECA ZOMERACTIE
STAFFELKORTING
SIX STACK VOORDEEL

 
 

picknicktafels horeca voordeel

 

 

 

VOOR 1 OF 5000 STUKS:
ALLES IS LEVERBAAR!

groothandel picknicktafels

UW BESTELLING
LATEN BEZORGEN
picknicktafel showroom
DIRECT UIT VOORRAAD
LEVERBAAR

picknicktafel RAL 9010

 

mister cash bancontact

 

zoek
PICKNICKTAFEL REFERENTIES | MRWOODPRODUCTS

Bobbejaanland

Bestelde naast diverse picknicktafels tevens 20 barkrukken en 5 bartafels met steigerbuizen. Deze werden op maat geproduceerd en vakkundig ter plekke gemonteerd.


 
Akzo Nobel
KLM

Heeft bij ons diversen artikelen gehuurd. Statafels en picknicktafels zijn met grote aantallen naar het buitenterrein gegaan om KLM te voorzien van extra zitplaatsen en tafels! Neem een kijkje naar ons assortiment.

Picknicktafel 1.80m - meer info huurmeubels

Bekijk ook onze huurbare statafels


Akzo Nobel

Machtige 2.40m Picknicktafels zijn besteld door AkzoNobel Power Coatings in Amsterdam voor het Startblok Riekerhaven, een initiatief voor multicultureel wonen in Amsterdam.

Picknicktafel 2.40m - meer info

Bekijk ook onze 2.40m Picknicktafel Six-Stack

Akzo Nobel

Vakantie Beurs Amsterdam
Vakantie Beurs Utrecht

De huur objecten met een leuk tafelkleed zijn in opdracht gemonteerd en geplaatst door onze eigen transportdienst. De tafels zijn allemaal 1.80m lang zodat ze ook nog gemakkelijk hanteerbaar zijn. Neem een kijkje bij ons huur assortiment:

Picknicktafel 1.80m - meer info

Picknicktafel 1.80m BI-COLOR - meer info


Albert Heijn

Een robuuste Picknicktafel van 1.80m/4.2cm dik bij de Albert Heijn ter promotie. Deze tafel staat nogsteeds bij Albert Heijn opgesteld om lekker een kopje koffie aan te kunnen drinken.


Plus

Supermarkt heeft een leuke paas reclame gemaakt en hierbij onze Picknicktafel 1.20m en 1.80m vol in zicht gezet. Dit is natuurlijke mooie reclame voor onze picknicktafels. De tafel welk te zien is in de video kunt u nu bij ons bestellen voor maar slechts 112,95 of 159,95 euros!


Chocomel

heeft ons gevraagd om 250 schommelbanken te maken voor een promotie event in verschillende supermarkten. Deze schommelbank moest aan bepaalde eisen voldoen en door onze jarenlange ervaring in houtwerken was dit geen probleem. Wellicht komt u ze tegen in de toekomst en ik raad u aan om te testzitten. Deze schommelbank is tevens ook te koop!

chocomel-schommelbanken

Rabobank Picknicktafels

CONVENTIE RABOBANK

Wilde voor een evenement stevige 1.80m picknicktafels neerzetten en kwamen bij ons uit. De tafels hebben hun plicht gedaan en hebben een tig aantal mensen kunnen laten zitten! Wilt u ook picknicktafels huren klik dan Hier!


SHELL ROTTERDAM

bestelde bij ons grenen houten Picknicktafels van 2 meter 40 en 3 meter in lengte (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit). Voor alle informatie m.b.t. een specifieke picknicktafel klik op de onderstaande

Picknicktafels 2.40m/42mm
Picknicktafels 3.00m/42mm

Picknicktafel 2.40 meter

Picknicktafel 2.40 meter
Mc Donalds Lelystad

Hier hadden ze voor het buitenterrein voldoende zitplaatsen nodig zodat op drukke zonnige dagen er genoeg zitplaatsen waren voor de bezoekers. Maar de tafels moesten wel stevig genoeg zijn om intensief gebruik van te kunnen maken.

Picknicktafels 2.40m/42mm


Floriade Venlo

is 66 hectare groot en bestaat uit 5 unieke werelden, van elkaar gescheiden picknicktafels floriadedoor bosgebied. Elke wereld heeft een eigen decor, programma en activiteiten. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft. Het Floriadepark bestelde de volgende picknicktafels:

Picknicktafels 2.40m/42mm
Picknicktafels 3.00m/42mm

picknicktafels floriade

Picknicktafel 2.40 meter
Holiday Inn Ijmuiden

bestelde een grenenhouten Picknicktafel van 1 meter 80 in lengte (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit). Voor alle informatie m.b.t. deze picknicktafel klik op de meer info links

Picknicktafels 1.80m/42mm - meer info


Unilever

bestelde houten Picknicktafels van 1 meter 80 in lengte (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit).

Picknicktafels 1.80m/42mm

picknicktafels floriade

Jupiler Logo Picknicktafels
Jupiler Bier

huurde voor het Festival Torhout Werchter houten Picknicktafels van 1 meter 80 in lengte. Een handige afmeting als u de tafels nog vaak moet verplaatsen, deze tafels zijn nog prima handteerbaar met 2 man.

Picknicktafels 1.80m/42mm - meer info


Het Sterrencollege Haarlem

is een vmbo-school. Circa 650 leerlingen hebben voor deze school gekozen. Zij bestelden houten tuinbanken van 2 meter in lengte om de leerlingen een gezellige plek tijdens de pauze te geven.

Tuinbank 2.00m

Tuinbank 2.0m

DB Schenker Logo Picknicktafels
Jupiler Bier

een leidend en wereldwijd logistiek transportbedrijf, bestelde Picknicktafels van 3 meter in lengte en de Picknicktafel Vierkant (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit).

Picknicktafels 112/42mm Vierkant - meer info

Picknicktafels 3.00m/42mm - meer info


AM Groep Rotterdam

onderdeel van BAM, - één van de grootste bouwbedrijven in Nederland - gaf ons de opdracht tot levering van picknicktafels vierkant in dekkend wit en tuinbanken in signaal rood.

Picknicktafel Vierkant 112cm

Picknicktafel Vierkant

Van Waning
Koningklijke van Waning B.V.

De oudste aannemingsmaatschappij in Nederland, bestelde picknicktafels van 3.00m om op diverse locaties neer te zetten.

Picknicktafels 3.00m/42mm - meer info


Rudolf Steiner College Rotterdam

bestelde grenenhouten Picknicktafels van 1 meter 80 in lengte (onder druk geimpregneerd + 40mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit). Voor alle informatie m.b.t. deze picknick tafels kunt u vindend op de link hiernaast.

Picknicktafel 1.80m

Picknicktafel 1.80m

Martinus Logo
Voetbalvereniging Sporting Martinus, Amstelveen.

Sportverenigingen zijn uitdagende klanten, er moet voldoende ruimte zijn maar ook stevige tafels uit massief grenen. Wij zijn hier langs geweest om advies te geven en kwamen uit op onze 3.00m Picknicktafel sinds deze de lengte en ondersteuning hebben om echt "Hufterproof" genoemd te worden.

Picknicktafels 3.00m/42mm - meer info

Picknicktafels Vierkant 112cm - meer info

Picknicktafels 2.40m/42mm - meer info


Hockey Club Shinty, Driebergen

is een groeiende familievereniging met ruim 1000 leden. De vereniging heeft beschikking over 3 kunstgrasvelden. De Hockey Vereniging bestelde Picknicktafels van 2 meter 40 in lengte (onder druk geimpregneerd + 42mm dik hout met afgeronde hoeken.

Picknicktafel 2.40m

Picknicktafel 1.80m

INFORMATIE | MRWOODPRODUCTS

Wie kent het niet? Wie houdt er nu niet van? Een gezellige picknick, knus met dierbaren bij elkaar, heerlijk genieten in en van de buitenlucht. Sinds mensenheugenis is picknicken een zeer populaire vrijetijdsbesteding. Het woord 'picknick' is afkomstig van het Franse 'Pique nique', en wordt al sinds de 17e eeuw gebruikt. Pique betekent 'iets uitkiezen' terwijl nique een 'kleinigheid' betekent. Het verwijst dus naar de verschillende soorten voedsel die op het kleed of tafel zijn uitgestald en waaruit de deelnemers kunnen kiezen.

Vaak vindt men op plekken in de natuur of bij evenementen een fijne plek met één of meerdere picknick tafels om zo'n gezellig samenzijn mogelijk te maken. Dit fijne vrije gevoel van picknicken kan men ook zelf overbrengen, door een picknick tafel en/of tuinbank te plaatsen in de tuin, of op bijvoorbeeld een terras. Wanneer men op zoek is naar een dergelijk produkt, is het verstandig om een keuze te maken uit robuuste en duurzame artikelen.

MRwoodproducts is de ideale plek voor een ieder die op zoek is naar houten picknick tafels en tuinbanken. Onze produkten zijn zeer robuust en zeer geschikt voor o.a. tuin, terras, bedrijf, vereniging of evenement. MRwoodproducts levert dus zowel aan particulieren als bedrijven. In ons assortiment vindt u verschillende modellen picknick tafels waaronder meerdere lengte-maten, maar ook vierkant of ronde modellen behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheid. Zoals gezegd verkopen wij ook luxe tuinbanken. Alles uiteraard voor zeer scherpe prijzen.

Alle picknick tafels en tuinbanken in ons assortiment zijn geproduceerd van grenenhout. Grenen hout is één van de meest gebruikte naaldhoutsoorten voor bijvoorbeeld houten (tuin)meubelen). Doordat deze houtsoort van zichzelf gevoelig is voor aantasting door o.a. weersomstandigheden, wordt het tijdens het produktieproces geimpregneerd voor veelvuldig en intensief (buiten)gebruik. Dit impregneren gebeurt onder druk, zodat het diep in het binnenste van het hout trekt waardoor de kwaliteit van het hout wordt gewaarborgd voor een lange levensduur.

Wij kunnen uw gewenste produkt leveren, maar er is ook de mogelijkheid het desbetreffende produkt af te halen bij onze showroom en opslag gevestigd te Veenendaal. Adresgegevens vindt u op de volgende pagina: contact

Naast verkoop van deze produkten is er bij ons ook de mogelijkheid van verhuur van picknick tafels (model 1,80m). De verhuur van deze tafels is ideaal voor uw feest of evenement. Voor meer informatie over en prijzen van onze produkten en/of de mogelijkheid van verkoop en verhuur verwijzen wij u graag naar het assortiment getoond hier op de website of neem contact met ons op per mail of telefoon.

MRwoodproducts staat uiteraard voor verantwoord bosbeheer. Bossen dienen duurzaam geexploiteerd te worden. Het FSC logo en keurmerk is daarom een belangrijk keurmerk dat door milieuorganisaties ondersteund wordt en aangeeft dat de eigenaar van het bos voldoet aan standaarden van FSC certificering. MRwoodproducts zal blijven investeren in duurzame en milieubewuste producten.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken, uitzoeken en eventueel gebruik van onze producten.


 

Picknicktafel Overzicht


Picknicktafel rond.jpg
Picknicktafel Rond 120

Een ronde Picknicktafel met een prachtig design, 40mm doorsnee 115 cm. Opbouwinstructies en bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd. De picknicktafel is in totaal 206 cm x 206 cm.

Picknicktafel Vierkant
Picknicktafel Vierkant 115cm

Het tafelblad is 115 cm x 115 cm en 40 mm dik. De 8 zitplaatsen zijn 44 cm diep, 126 cm breed en 40mm dik. De picknicktafel heeft een zeer comfortabele zithouding door zijn diepte. De picknicktafel is in totaal 196 cm x 196 cm.


Picknicktafel 180cm
Picknicktafel 1.80m/4.2cm dikte

Een degelijk afgewerkte picknicktafel van 42mm dik. Onder druk geïmpregneerd grenen hout. Het blad en de banken van de picknicktafel zijn gemonteerd. Opbouwinstructies en bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd.

Picknicktafel 120cm ergo-sit
Picknicktafel 1.20m Ergo-Sit

Robuuste Picknicktafel Ergo-Sit met gemakkelijke instap en comfortabele rugleuning onder conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN71-8. +fix/Ultrawood geïmpregneerd hout.


Picknicktafel Afmetingen


Picknicktafel 1.80 meter (productnr. 810)

Plankdikte: 4,2 cm
Lengte tafelblad: 178 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Hoogte tafelblad: 76 cm
Breedte zitvlak: 29,5 cm
Hoogte zitvlak: 45 cm
Breedte hele object: 161 cm

Picknicktafel 2.40 meter (productnr. 820)

Plankdikte: 4,2 cm
Lengte tafelblad: 240 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Hoogte tafelblad: 76 cm
Breedte zitvlak: 29,5 cm
Hoogte zitvlak: 45 cm
Breedte hele object: 161 cm

Picknicktafel 3.00 meter (productnr. 830)

Plankdikte: 4,2 cm
Lengte tafelblad: 300 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Hoogte tafelblad: 76 cm
Breedte zitvlak: 29,5 cm
Hoogte zitvlak: 45 cm
Breedte hele object: 161 cm

Picknicktafel Douglas 1.80 meter (productnr. 810D)

Plankdikte: 4,2 cm
Lengte tafelblad: 180 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Hoogte tafelblad: 75 cm
Breedte hele object: 170 cm

Picknicktafel ROND (productnr. 402) Plankdikte: 4 cm Doorsnede tafelblad: 113,5 cm Hoogte tafelblad: 76 cm
Breedte zitvlak: 29,5 cm Hoogte zitvlak: 45 cm LxB hele object: 196 x 196 cm

Picknicktafel VIERKANT (productnr. 404) Plankdikte: 4 cm LxB tafelblad: 113 x 113 cm Hoogte tafelblad: 76 cm
Breedte zitvlak: 29,5 cm Hoogte zitvlak: 45 cm LxB hele object: 196 x 196 cm

Picknicktafel WIT (productnr. 400) Plankdikte: 3 cm LxB tafelblad: 150 x 59 cm Hoogte tafelblad: 72 cm
Breedte zitvlak: 24,5 cm Hoogte zitvlak: 41 cm Breedte hele object: 152 cm

 

Picknicktafel Algemene Informatie


Een picknicktafel is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of stoelen die kan gebruikt worden om te picknicken.

Vaak staan deze permanent opgesteld en voor iedereen vrij toegankelijk op verzorgingsplaatsen, langs autowegen, in camping en recreatiegebieden, in parken of op pleinen.

Je treft ze ook aan in de natuur, bijvoorbeeld waar (natuur-) wandelingen beginnen en op plaatsen waar je een mooi uizicht hebt of waar je van de rust van de natuur kan genieten. Picknicktafels kunnen worden vervaardigd uit diverse materialen zoals van steigerhout, vuren hout, hardhout, grenen hout, teak hout, inklapbaar hout, beuken hout, beton, kunststof picknicktafels zoals het bekende merk Little Tikes. Voornamelijk de picknicktafels in recyclagerubber zijn in opmars.

Bovendien zijn picknicktafels in diverse vormen te krijgen. Kunststof picknicktafels zijn bijvoorbeeld opvouwbaar en andere picknicktafels worden weer geleverd met rugleuning, opklapbare of met losse banken.

Biertafels
Tuinbanken
Tuintafels
Picknicktafel 1.80m

Het kopen of huren van picknicktafels voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest kunt u op vele plaatsen regelen. De meest bekende verkoopkanalen waar picknicktafels te koop worden aangeboden zijn Marktplaats, Gamma, Praxis, Karwei, Douglas, Intratuin en online webwinkels als MRwoodproducts.

Voor de doe-het-zelfers is het maken van een picknicktafel ook goed mogelijk. Op Google zijn hiervoor veel tips voorhanden en kunt u vrij eenvoudig m.b.v. een standaard tekening of op maat gemaakte bouwtekening een picknicktafel produceren in verschillende afmetingen. Als u bijvoorbeeld kiest voor de:

afmeting van 1.80 meter in lengte dan kunnen er maximaal 6 personen aan de picknicktafel plaatsnemen.
Voor een picknicktafel van afmeting 2.40 meterkunnen 8 personen zitten
Een picknicktafel met een afmeting van 3 meter welliefst 10 personen.

Deze picknicktafels worden veel gebruikt door grote bedrijven, gemeenten, gemeentelijke instellingen, scholen en scholengemeenschappen of diverse horeca aangelegenheden.

MRwoodproducts levert producten af door geheel Nederland middels transport-distributiecentra in de volgende steden: Amsterdam, Haarlem, Den Helder Noord-Holland, Den Haag, Rotterdam Zuid-Holland, Middelburg, Vlissingen Zeeland, Arnhem, Nijmegen, Gelderland, Maastricht Limburg, Eindhoven, Tilburg, s Hertogenbosch Noord-Brabant, Veenendaal, Amersfoort, Utrecht, Zwolle Overijssel, Assen Drenthe, Almere, Lelystad Flevoland, Groningen en in Leeuwarden Friesland.

Verzending & Afhalen


Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar met een levertijd van circa 1 tot maximaal 5 werkdagen De producten worden afgeleverd door onze Transportbedrijven en lokale koeriers. Tevens kan op verzoek de bestelling afgehaald worden op de vestiging te Veenendaal. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0318 - 302643.

Bezorgkosten


Veilig Online Winkelen


Bij MRwoodproducts kunt u uw bestelling op een veilige manier betalen. Het gaat om de volgende betaalmethoden:

Visa Mastercard iDEAL header.jpg

iDEAL
ideal betalen.jpgIdeal is een betaalsysteem dat is ontwikkeld door de grote banken in Nederland. Via Ideal kunt u
op eenvoudige wijze uw bestelling betalen middels uw bankpas. De betaling vindt plaats via de veilige
internetomgeving van uw eigen bank. Alle
uitgebreide info vindt u hier.

PayPal & Creditcard
PayPal ispaypal_verified.jpg een betaalprovider die u de mogelijkheid biedt om uw creditcard of uw (Nederlandse)
bankrekening te koppelen aan een Paypal account. Op alle websites die Paypal ondersteunen kunt
u daarna met uw Paypal Account betalen. Paypal verrekent dit weer met uw Creditcard of bank-

rekening. Voor meer info klik
hier.

Overige Betaalmethoden

Contante betaling/PIN betaling bij afhalen
Vooraf overmaken via Bank/Giro*
PIN betaling bij aflevering (nieuw!)